dilluns, 20 de desembre del 2010

La moneda perdida

La moneda perdida és una novel·la de M. Carme Roca. Autora que ha dedicat moltes de les seves obres al públic jove. Ha estat distingida amb diversos premis, l'últim l'any 2009.
És una novel·la d'intriga i misteri. L'autora ens sap situar en ple s. XVI, sobretot en el món de la Cort creant uns personatges d'una gran personalitat.
L'estructura del llibre: capítols breus i llenguatge assequible, el fan molt adequat pels lectors que comencen a endinsar-se en obres d'una bona qualitat literària.

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord. Al marge de l'argument (res de l'altre món, tot i que tens ganes de veure com acaba la cosa), el destacable és la descripció dels ambients, l'astúcia dels que s'havien d'espavilar per tirar endavant, la societat del s.XVI, els seus hàbits, costums, vestuari, vida quotidiana, etc. Com a ex-estudiant de la societat anglo-saxona, l'he trobada una novel·la interessant, sens dubte.

    ResponElimina
  2. La M. Carme Roca vindrà el dia 25 de març a presentar el seu llibre "L'Escollida dels Déus" que encara que no és un llibre de literatura juvenil, crec que a les bones lectores de 4t d'ESO els hi podria agradar.

    ResponElimina